Willemijn

Hoi lief mens!

Ik,  Willemijn hielp Johan regelmatig op markten. Ik ben (orthomoleculair) voedingsadviseur en (orthomoleculair) gewichtsconsulent maar ook (spiritueel)coach, medium en healer en daarnaast heb ik ook nog een boekhoudkantoor…). Ik heb dus inmiddels veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van gezondheid en het lichaam en begrijp daarom vaak de klachten die mensen beschrijven. Dat is fijn in mijn adviserende rol

 

Eind vorig jaar kwam Johan in aanraking met de magneetsieraden van Energetix. En ook ik ben ze meteen gaan gebruiken. En blij dat ik er mee ben! Als hooggevoelig persoon ervaar ik de bescherming van de magneten en ook de verbetering van de doorstroom van energiebanen zijn geweldig. Het is in mijn ogen een essentieel onderdeel in een traject van bewustwording. En dan heb ik het misschien wel meer over de wellness producten dan de mooie sieraden!

De magneten zijn een aanrader voor iedereen die een gezonde bijdrage wil leveren aan zijn of haar leven. Of het nu gaat om een armband , het powerhartje of het relaxmasker. Voor elke situatie zijn er wel producten met magneten die je ondersteunen en versterken. Eerst luisteren en dan adviseren doe ik dan ook graag! Je kunt mij op meerdere manieren bereiken/spreken: telefonisch, per mail, in onze showroom aan huis (afspraak vooraf), via een algeheel consult, via online-telefoon consult of online-chat consult……. Moet lukken toch?!? Meer hierover vind je op mijn eigen site www.natuurlijkbalans.info.

Naast ons werk hebben we natuurlijk ook hobby’s zoals fietsen, wandelen, lezen en film kijken. En samen met onze kinderen en hondjes vormen wij een samengesteld gezin in Drunen.

Ik ontmoet u graag!

Liefs, Willemijn