Mijn ervaring met Magneten

BLIJ BLIJ BLIJ!!!!

Ja, mensen ik ben blij! En vooral ook heel dankbaar.

Inmiddels gebruik ik een jaar de mooie producten van Energetix. Sieraden, het powerstripje en de magneetzolen. Nu had ik in al wel vaker prettige ervaringen opgedaan met de magneten maar de afgelopen periode misschien wel het meest!!!! EN vooral zónder enige vorm van twijfel!

Wat is het geval….

Tweede kerstdag gingen we met ons gezin weer eens ouderwets schaatsen bij het Sportiom in Den Bosch. En ik had plezier! Maar toen ging ik onderuit. En niet zo’n klein beetje, nee heel flink. Ik viel op mijn borstkas…. dat wil zeggen ik had me met mijn volledige borstkas opgevangen en mijn rechterarm lag eronder….. Is het beeld een beetje duidelijk?

In ieder geval, het benam me letterlijk de adem. Ik had even geen lucht door de klap en waarschijnlijk door de shock. En bovendien was de pijn immens (van 0 tot 10…. Een dikke vette 12!). De volgende ochtend ben ik meteen naar de huisarts gegaan en die stuurde mij meteen door voor foto’s. Mijn longen waren gelukkig goed en er was niets gebroken.

Wel waren mijn ribben rondom en mijn rechterschouderblad flink gekneusd. De dokter gaf aan dat ik 2 weken veel pijn zou hebben en dat het daarna elke week een beetje minder zou worden. IN totaal 6 tot 8 weken voordat het hersteld zou zijn. Ik mocht pijnstillers nemen (paracetamol én Neurofen).

Nou ben ik iemand die liever geen pijnstillers neemt. En al zeker geen dubbele. Het is en blijft naar mijn mening troep die mijn lichaam geen goed doet! Bovendien onderdruk ik dan de pijn en mijn lichaam geeft het pijnsignaal zodat ik rustig aan doe. Maar goed dat is mijn keuze en ik weet best dat het soms echt niet anders kan hoor. Ik heb ze dus slechts een enkele keer genomen. Hooguit ’s nachts om in slaap te komen want alles deed pijn vooral ook als ik wilde bewegen.

En dus ging ik aan de slag met andere mogelijkheden. Ik had weleens gewerkt met natuurlijke pijnpleisters dus die maar proberen….. Daar merkte ik helemaal niets van helaas. Het zal ongetwijfeld iets goeds doen maar niet snel genoeg naar mijn zin. Ik gebruik al maanden een zeer zuivere Omega-3 waardoor mijn cellen goed en gezond zijn en naar mijn mening snel kunnen herstellen…. Maar dat was niet het hele verhaal en was meer nodig en dat wist ik. Rust was er daar een van. En als ZZP-er valt dat niet echt mee. Maar ja wel ik heb mijn werk uiteindelijk 3 weken neergelegd!

In het najaar had ik twee Magneetbandages voor bewegende delen gekocht (zie foto) bij Energetix. Dat is een vrij groot stuk stof waarin magneten verwerkt zijn en zilverdraad. Die ben ik eerst op mijn schouderblad gaan dragen waar op dat moment de ergste pijn zat. En toen die minder werd ben ik hem aan de andere kant op mijn schouder gaan dragen. En daarnaast had ik aan de zijkanten nog POWERstripjes geplaatst in mijn BH. Mijn man moest maar even zonder stripje….

GE – WÈL – DIG!!!!

Ik kon al snel weer slapen en kon de pijnstillers laten liggen. Het herstel ging echt veel sneller dan de dokter had aangegeven! Binnen twee weken was de pijn al van een 12 naar een 5 gezakt…. De bandage heb ik dag en nacht gedragen. Ik heb het wel eens zonder geprobeerd maar dat was geen succes. Ik moest die ophouden voor herstel!

Ik was al overtuigd van de magneten maar nu nog meer! De bandage was voor mij een mogelijkheid om meerdere magneten op een groter oppervlak te dragen en daarmee te laten dragen. Dat is natuurlijk niet altijd nodig, maar het juiste gebruik van magneten geeft je lichaam extra kracht voor herstel. Daar ben ik nu meer dan ooit van overtuigd!

Lieve mensen, als voedingsadviseur weet ik echt wel dat er soms meer nodig is. Maar ik weet ook dat de magneten een onmisbare schakel zijn in een gezonde aanpak om te komen tot jouw natuurlijke balans!

En weet je, meestal gaat het om de mooie sieraden. En ja dat zijn ze ook en een sieraad kan al heel veel doen. Maar Energetix heeft ook veel wellness producten zoals deze bandage en de zolen. Ik wil je daar heel graag meer over vertellen (0653801863 Willemijn). Ook kun je altijd een kijkje nemen in de webshop https://beterenbalans.energetix.tv/.