10% Korting!

Hoor ik dat goed? Ja, je hoort het goed!

Ook jij kan aanspraak maken op 10% korting. Altijd leuk toch?!

Op markten en andere evenementen hebben we vaak leuke, maar korte ontmoetingen. We doen dan meestal wel een paar kleine testjes en vertellen wat je met de magneten kunt bereiken maar het is niet heel diepgaand. Daarom geven wij ook graag demonstraties bij jouw thuis!

Tijdens een demonstratie avond of middag hebben we alle tijd om de kracht van magneten te bespreken, te demonstreren én door een aantal uit de groep te laten ervaren. Ook is er meer ruimte om persoonlijke klachten en situaties te bespreken zodat je een nog duidelijker advies kunt krijgen.

Wij zijn dankbaar! Wij zijn dankbaar als we een demonstratie bij iemand mogen houden. Het is namelijk zo leuk en gezellig! Daarom geven wij elke gastvrouw 10% van de aankopen van de gasten als korting cadeau.

Je nodigt een stel vriendinnen, vriendinnen, familie, buren of collega’s uit en ik kom naar uw thuis voor een demonstratie. De ervaring leert dat wanneer mensen de demonstratie bijwonen en de magneten hebben ervaren, ze graag ook iets kopen uit de collectie. Of het nu het kleinste armbandje is of een powerhartje. Deze verkopen tellen we op en daar 10% van geeft het bedrag aan waarvoor jij als gastvrouw iets van de magneetproducten zelf kan uitzoeken.

Jij kent vast mensen die je graag een beetje gezondheid of verlichting van klachten toewenst. En zijn dat er 5 á 6 of meer? Dan komen we graag jouw kant op! Bel ons op ( 06- 1088 9820) of mail ons (beterenbalans@gmail.com).