Fantastische ervaringen met RELAXMASKER!!

DANKBAAR!!!😇😇😇

Weer iemand geholpen met het relaxmasker!

Afgelopen woensdag kwam een moeder met haar zoon van 15 jaar in mijn praktijk. Ze hadden gehoord van het masker en de weldaad die daar van uitging.

De jongen slaapt al hele lange tijd slecht. ’s avonds ligt hij 2 tot 3 uur wakker voordat hij eindelijk de slaap kan pakken en werd vaak wakker. Moeders was vaak bij hem om hem te helpen in slaap te vallen. NIet best allemaal en het sloopt natuurlijk. Ze zouden het masker een paar dagen proberen en daarna weer bij mij terugkomen.

Zaterdag kwamen ze weer….. zónder masker….!

Inderdaad je begrijpt het al: ze kwamen het masker betalen. 😎

De jongen viel weer gewoon in slaap en stond naar zijn eigen zeggen veel uitgeruster op en vooral ook meer vrolijk😄Nu volgt natuurlijk een periode van herstel maar dat gaat helemaal goed komen!

Gisteren vroeg iemand aan mij of ik zelf in het product geloof.

En mijn antwoord is onomwonden: JA!!! 👍

Dit masker is daar een groot voorbeeld van. Dat zou eigenlijk iedereen in huis moeten hebben! In de huidige tijd van stress en spanningen, veel in het hoofd zitten etc. is het onmisbaar. Ten minste als je ook graag eens wil loslaten en rust wil ervaren.

Andere reacties van klanten zijn:

  • “Ik heb het idee dat ik dieper slaap met het masker. En dat dat ook eerder gebeurd. Niet meer dat rare dromen vooraf.Er zijn nachten bij dat ik pas om 03.30 uur wakker wordt voor de eerste keer, in plaats van standaard 1 uur of half 2….. SUPER POSITIEF”
  • “Mijn gedachten stonden stil…. Dat is nooit!! Heerlijk!
  • “Vannacht voor het eerst met mijn nieuwe magneetmasker geslapen. Zalig! Veel dieper geslapen en hierdoor uitgerust wakker geworden. Echt een aanrader!”

En zo krijg ik steeds meer en meer reacties. BLIJ BLIJ BLIJ

Ken jij iemand die ook baat kan hebben bij rust? Of wil je het zelf eens ervaren? Neem dan contact met mij op! Ik adviseer je graag of laat het je graag in mijn praktijk eens ervaren. Meteen bestellen op www.beterenbalans.energetix.tv of bij mij in de praktijk/showroom kan natuurlijk ook.