Yes! De winkel een feit!!!

Nadat de praktijk Natuurlijk Balans van mijn vrouw Willemijn van Wanrooij een kleine wijziging heeft ondergaan is het nu zover:

We hebben een showroom / winkel met de mooie Energetix sieraden en andere wellness producten!20161110_110027

De openingstijden zijn niet traditioneel te noemen. In principe is de showroom te bezoeken op afspraak (06-1088 9820). Wil je meer weten over magneettherapie? Ook dan ben je welkom. Geen aankoop verplichting.

Voor de komende weken beginnen we met 1 ochtend in de week: Donderdag 9.30 uur – 13.00 uur. En zo richting het einde van het jaar zullen we zeker de openingstijden uitbreiden. En wellicht eerder al! Wanneer we open zijn zal altijd op de website te lezen zijn maar ook op Facebook: www.facebook.com/BeterBalans.

Om de winkel nog gezelliger te maken hebben wij tevens een paar leuke feelgoodcadeautjes/spulletjes in de winkel opgenomen. Zoals de Wenslichtjes uit Pieterburen! Een aanwinst die wij deze zomer ontdekt hebben tijdens onze vakantie.

Mijn vrouw is tevens aanwezig voor eventueel (gratis) voedingsadvies vanuit haar achtergrond van orthomoleculair voedingsadviseur en dito gewichtsconsulent. Loop gewoon even binnen en ontdek wat een natuurlijke aanpak voor u kan betekenen.

Tenslotte gaan we ook nog periodiek bijeenkomsten organiseren! Bijvoorbeeld een demonstratie/informatieavond over magneettherapie. De data zullen ook op deze website verschijnen en op Facebook. Doe jezelf dus een plezier en volg ons op Facebook!

Dus:

  • Vaste inloop/winkeltijden (website/facebook)
  • Altijd op afspraak mogelijk (06-1088 9820)
  • Periodiek demonstratie-bijeenkomsten in de winkel (zie agenda www.beterenbalans.info)
  • Inloop en kijken is vrijblijvend
  • Gedegen advies en uitleg
  • PIN aanwezig