Feestdagen voor de deur!!

De feestdagen staan voor deur en wij hebben er zin in.

Voor mij is het altijd een bijzondere tijd. Een tijd van saamhorigheid en samenzijn, van liefde en licht. Wij zijn nu bijna een jaar aan het werk met Energetix en zijn dankbaar voor het aantal mensen dat wij hebben mogen helpen.

De speciale wintercollectie!

De speciale wintercollectie!

Natuurlijk zijn er ook mensen die het minder bewust ervaren en dat ik jammer. Ik kan deze mensen wel verzekeren: de magneetkracht werkt altijd!! Soms wordt je het ‘gewoon’ waardoor je het niet meer elke dag ervaart (maar het er nog wel is!). Soms blijkt water drinken toch wel lastig… Vooral in deze tijd misschien. Ik adviseer mensen in deze tijd van het jaar om lauw water te drinken of meer kruiden thee.

Zo aan het eind van het jaar en met de feestdagen voor de deur zijn wij met het verzenden van een nieuwsbrief begonnen. We plaatsen deze ook altijd op Facebook (like ons). Dus als je ons volgt kun je deze lezen. Anderzijds kun je jezelf ook opgeven voor de nieuwsbrief door een mailtje te sturen met daarin je voor- en achternaam (klik hier).

In deze nieuwsbrieven willen wij je graag informeren aan de hand van onze eigen ervaringen en die van onze klanten en ook andere nieuwsitems onder de aandacht brengen. Ik denk dan aan meer diepgang over de werking van de magneten en andere gezondheidsitems. Bijvoorbeeld: waarom het soms niet lijkt te werken…

foto-3-1Zoals ik reeds eerder geschreven heb, hebben wij een winkel/showroom in Drunen aan de Van Speijkstraat 9. Je kunt hier elke donderdag terecht van 9.30 uur tot 13.00 uur maar ook altijd op afspraak!!

Daarnaast staan de we de komende tijd weer op diverse evenementen. Dit kun je zien in onze agenda. Bijvoorbeeld: De Bosch shopping by night, Feelgoodmarket, Winter Wonder Woudrichem…. (agenda)

Feestdagen!!!

Ja, ja, de feestdagen komen er aan. En een mooi sieraad cadeau krijgen wil iedereen wel! Natuurlijk is het ook erg leuk om te geven. Vooral omdat je weet dat het sieraad ook zal bijdragen aan de gezondheid.

Speciale wintercollectie

Daarom hebben wij besloten tot extra koopmomenten

voor Sinterklaas:

  • Zondag 27 november van 12.30 uur tot 16.00 uur
  • Vrijdag 2 december van 15.00 uur tot 21.00 uur

Onder de bezoekers verloten we nog een leuk cadeau voor de feestdagen!!

Wij zullen de uitslag berichten op onze Facebook pagina (like ons..) en persoonlijk aan de winnaar!!

De data voor kerst zullen volgen in de volgende nieuwsbrief, op de website agenda en op Facebook.
Natuurlijk blijf je altijd welkom op afspraak. een belletje en je kunt terecht!