Presentatie

WAAR ZIJN WIJ?

Wij verkopen vanuit huis en op markten en evenementen. U kunt hiervoor de agenda raadplegen om te zien waar wij wanneer zijn en wanneer onze winkel geopend is.

Natuurlijk kunt u ook altijd op afspraak bij ons aan huis uw gewenste sieraad komen uitzoeken. Dit geeft bovendien de mogelijkheid tot een persoonlijk advies.

PRESENTATIE THUIS

We komen ook graag nu u toe!

Als u 5 tot 12 mensen uitnodigt bij u thuis kom ik graag persoonlijk langs voor een gezellige en leerzame avond. Tijdens deze avond krijgt u en uw gasten uitgebreid uitleg over de werking van de magneten en zal dit ook ervaren worden. Tevens neem ik mijn collectie mee zodat u en uw gasten de mooie producten kunnen bekijken, ervaren en eventueel kopen.

Uw gasten zullen veel interessante zaken over onze producten horen en zien zoals:

  • wat de magneten voor hen kunnen betekenen
  • wat de werking van de magneten is
  • welke variëteit aan sieraden er zoal is
  • testjes, die de werking van de magneten aantonen.

 

Vanzelfsprekend zal ik ook graag de vragen van uw gasten beantwoorden en hen tips geven over de vele toepassingsmogelijkheden van de collectie. Ook bij specifieke lichamelijke klachten kan ik advies geven.

ALS DANK VOOR UW UITNODIGING

Het leuke van gastvrouw of -man zijn is de mogelijkheid om korting te krijgen op uw eigen aankoop. U krijgt namelijk 10% van het totale aankoopbedrag van uw gasten als korting op uw eigen aankoop!

TIPS

  • Vermeld bij de uitnodiging aan uw gasten dat u zich verheugt op een leuke ochtend / avond / middag met hen en Energetix.
  • Uw gasten kunnen heel wat interessante dingen te weten komen over de bijzondere werking van de magneten en zullen versteld staan over het effect van magneten op hun gezondheid.
  • Vertel hen ook uw persoonlijke ervaringen met de Energetix producten, in zoverre u deze zelf al geprobeerd heeft.
  • Het is wel belangrijk dat uw gasten op de hoogte ervan zijn dat ze tijdens de presentatie geheel vrijblijvend informatie krijgen en dus geen enkele koop-verplichting hebben. Wie echter wel iets wil kopen (wat fijn is voor u en voor ons!) kan aan het einde van de presentatie sieraden naar keuze kopen.
  • Als ze in de catalogi nog iets hebben gezien wat niet ter plekke aanwezig is, dat ze dan een bestelformulier kunnen invullen en zo de gewenste sieraden alsnog kunnen krijgen. De bestelling wordt in de regel binnen vijf werkdagen bij u afgeleverd, zodat u ze door kunt geven aan uw gasten.