Werking

MAGNETEN BEVORDEREN DE DOORBLOEDING

Simpel gezegd neemt het bloed de energie op, die de magneet uitstraalt. Deze energie komt in de bloedbaan en geeft de rode bloedlichaampjes een “ Energy boost”. De rode bloedcellen kunnen weer volledig los stromen in de bloedbaan en door hun hernieuwde energie zijn ze weer beter in staat zuurstof op te nemen enafvalstoffen af te scheiden.
Dit vitale bloed komt vervolgens in alle cellen. Vitale cellen zetten het lichaam aan tot herstel van het zelf genezend vermogen, dat het lichaam heeft.
Hierdoor wordt ook het immuunsysteem gestimuleerd, de cellen “verjongen” zich beter en pijnverlichting wordt ervaren.Bloedstroom

ELECTRO-SMOG EN AARDING

Om de aarde zit een magneetveld wat wij kennen als zwaartekracht. Wanneer deze goed functioneert ben je goed geaard waardoor je lichaam eenvoudig goede energie kan opnemen en ook vuile energie kan afvoeren.
De huidige maatschappij maakt echter veel gebruik van elektronische apparaten en er is Electro-Smog. Denk aan de magnetron, mobiele telefoon, computerscherm, babyfoon, Wifi, DECT-telefoon, UMTS-masten, midden- en hoogspanningsmasten. Deze energieën maken de werking van de zwaarte kracht zwak. Het is “vuile” energie.
Vaak ongemerkt hebben wij mensen last van deze straling. Diverse klachten, zoals vermoeidheid en depressie, vinden hun oorzaak mede in dit aspect van ons bestaan.
De Neodymium magneten helpen ons beter te aarden, zodat we deze vuile energie beter kwijt kunnen en goede energie op kunnen nemen. U bent door het dragen van deze mageneten dus ook beschermd tegen Electro smog.

ZUURSTOF en SPORT

Vanwege de verbeterde bloeddoorstroming is het bloed beter in staat zuurstof op te nemen en zuurstof te transporteren. Daarnaast is al om bekend dat zuurstof van groot belang is bij prestaties. Hoe beter de zuurstof opname/doorvoer hoe beter de prestaties. De magneten worden daarom ook veel gedragen door sporters.

STRESS

Stress sloopt ons lichaam. Het onttrekt veel voedingsstoffen en zuurstof en brengt ons uit balans. De moderne mens heeft nogal wat soorten stress te verwerken: het druk hebben, veel denken, slecht eten, weinig bewegen en elektrosmog. Al deze vormen van stress tasten ons gestel aan. Chronische vermoeidheid, aandoeningen van het immuunsysteem en belasting van de bijnieren zijn het gevolg.
Door het dragen van deze magneten zorg je voor een positieve bijdrage aan je gezondheid. Je krijgt een betere bloeddoorstroming waardoor zuurstof beter wordt opgenomen, voedingstoffen beter de cellen bereiken en ook afvalstoffen beter kunnen worden afgevoerd. Ons lichaam heeft die hulp nodig!

GEBRUIK

Miljoenen mensen gebruiken de positieve effecten van magnetische energie om hun gezondheid te verbeteren in het gevoel van welzijn en wel in het bijzonder voor:

 • meer energie
 • minder stress

Uit ervaring is gebleken dat magneettherapie o.a. effectief kan zijn voor:

 • migraine, hoofdpijn
 • gewrichtspijnen
 • menstruatieklachten
 • tennis elleboog/muisarm
 • stress
 • rugpijn
 • vermoeidheid
 • depressies
 • nervositeit
 • een betere doorbloeding
 • beter slapen

LET OP!

Het is af te raden om zonder medisch advies magneten te dragen wanneer men een pacemaker heeft, of andere levensreddende apparaatjes die op batterijen werken.
Wanneer u onzeker bent over het gebruik van magneetsieraden, neem dan eerst contact op met uw arts. Geen van onze producten, op welke wijze dan ook, vervangt een bezoek aan medici.

DUIZENDEN JAREN OUD

Al duizenden jaren zweren mensen bij de genezende kracht van magneten. Goed onderzocht is het fenomeen echter bij lange na nog niet. Gelukkig kan de wetenschap dit onderwerp niet langer negeren. De wetenschappers hebben ontdekt dat magneten de doorbloeding stimuleren of een regulerend effect op de doorstroming van het bloed kunnen hebben.
Ze hebben bovendien geconstateerd, dat uitgerekte aders krimpen en vernauwde bloedvaten ontspannen. Zwellingen en ontstekingen verdwenen, wonden genazen beter en sneller. Krassen en zelfs littekens werden aanzienlijk verzacht onder de invloed van een magneet.
Bijzonder indrukwekkend was het effect bij sportblessures, zodat – en dit is absoluut zeldzaam voor een gevestigd instituut uit de klassieke geneeskunde – de onderzoekers het advies geven, om bij verstuikingen, builen of schrammen afwisselend zakken met ijs en magneten te gebruiken.

BIJWERKINGEN

In uitzonderlijke gevallen kan er een licht gevoel van onbehagen gevoeld worden. Duidelijk is dan dat de magneet aan het werk is. Wij adviseren dan om het gebruik op te bouwen. Bijvoorbeeld eerst 4 uur overdag, dan 6 uur etc. Uiteindelijk kan de magneet vaak zonder problemen dag en nacht gedragen worden.
Om goed te kunnen werken is het aan te raden de magneet uiteindelijk minimaal 6 tot 8 uur per dag te dragen.
Wat echter ook van groot belang is: WATER DRINKEN. Als je te weinig water drinkt (nodig om de afvalstoffen te kunnen afvoeren) kan men zich ook niet lekker voelen of hoofdpijn krijgen.

WATER DRINKEN

Water is het element waardoor ons hele organisme kan functioneren. Ons lichaam bestaat voor meer dan 70% uit water en is hierdoor het belangrijkste bestanddeel van ons lichaam. Een evenwichtige waterbalans is zeer belangrijk voor ons hele organisme. Voor al onze biologische processen is water onmisbaar en speelt een belangrijke rol voor:

 • nieren
 • temperatuurregeling
 • hart
 • bloedsomloop

Water is het belangrijkste levensmiddel. Als we ons welzijn willen bevorderen, is het belangrijk voldoende water te drinken – minstens 1,5 tot 2 liter per dag. Echter het ene water is het andere niet, de kwaliteit is belangrijk. Met onze magnetische waterstaaf kunt u eenvoudig de kwaliteit verbeteren, simpel door onze magneetstaaf in uw glas water te zetten (na ca. 10 minuten is het water gemagnetiseerd.)