Materialen

NEODYMIUM MAGNETEN

Energetix maakt gebruik van zeer krachtige magneten en zijn in de ruimtevaart ontwikkeld. Het zijn elektrisch opgeladen Neodymium magneten. De kracht van de magneet wordt uitgedrukt in Tesla of Gauss. De sterkte van de gebruikte magneten is meestal 1200 Gauss. Onze NEODYMIUM magneten hebben een levenslange garantie op hun magnetische werking. Neodymium verliest slechts 1 % van zijn kracht in 100 jaar.

Door de kracht van deze slechts kleine magneten zijn we in staat moderne design sieraden te maken, elegant, modieus en zelfs “schitterend”. Op deze manier is de  toepassing van magneettherapie niet alleen goed voor de gezondheid maar ook betaalbaar, pijnloos, eenvoudig toe te passen en leuk om te dragen.

Houd er rekening mee dat de magneten bij direct contact uw bankpas kan beschadigen.

ROESTVRIJSTAAL  – NIKKEL ALLERGIE VRIJ

Roestvrij stalen sieraden en accessoires zijn modern, eenvoudig te onderhouden, duurzaam en vanwege hun aantrekkelijke uiterlijk zeer populair.
De eigenschappen van staal zorgen niet enkel voor een aantrekkelijk uiterlijk; ze worden ook vaak gekozen door mensen met een allergie omdat het metaal vrijwel geen allergische reacties veroorzaakt.

KOPER

Het mineraal Koper werkt ontstekingsremmend en kan door de huid worden opgenomen.

In een aantal producten van Energetix is koper verwerkt. Door het dragen komt de koper op de huid en wordt het opgenomen in het bloed.  Tevens bevordert het de ijzeropname door de rode bloedlichaampjes.

Bij het dragen van koper-magneetsieraden kunnen huidverkleuringen optreden. Dit is een natuurlijke reactie en is gemakkelijk met water en zeep te verwijderen. Vaak is het van korte duur en geeft het lichaam aan dat het bezig is om het koper tot zich te nemen.